Pragmatic Play Prijs Drop toernooi nieuws

Ben je 24 jaar of ouder? Win nu jouw deel van € 5.000 bij Jacks.nl!

Als je 24 jaar of ouder bent kun je meedoen aan het Pragmatic Play Prijs Drop toernooi bij Jacks.nl. Dit toernooi brengt een prijzenpot van € 5.000 met zich mee en jij kunt een deel daarvan winnen!

Pragmatic Play Prijs Drop toernooi nieuws

 

Claim jouw deel van € 5.000! Doe mee aan het Pragmatic Play Prijs Drop toernooi bij Jacks.nl door hier te klikken!

Wie mee wil doen aan dit toernooi bij deze goksite kan dat doen door zich aan te melden. Klik op een deelnemend spel van provider Pragmatic Play en klik vervolgens op ‘Accepteren’. Speel vervolgens minimaal 20 rondes en zet per ronde minimaal € 0,50 in. De prijzenpot wordt op een willekeurige manier verdeeld, dus bij elke ronde maak jij kans op een mooie geldprijs.

De prijzenpot van € 5.000 wordt als volgt verdeeld:

1x € 500
1x € 400
1x € 300
2x € 150
5x € 80
10x € 50
30x € 20
50x € 10
300x € 5
100x Jack’s Racing Day tickets voor 2 personen

Wil jij kans maken op één van de bovenstaande prijzen? Dan moet je inzetten plaatsen op de geselecteerde Pragmatic Play slots. Hieronder zie je welke spellen er geselecteerd zijn:

Sugar Rush
Country Farming
Wild Wild Riches Megaways
Starlight Princess
Gems Bonanza
Big Bass Bonanza Megaways
Book of Golden Sands
Buffalo King Megaways
Big Bass Amazon Xtreme™
Club Tropicana
Bomb Bonanza
Wild Celebrity Bus Megaways
Zeus Vs Hades
Jewel Rush
Sticky Bees

Welke voorwaarden gelden er?

Wel moet je rekening houden met de voorwaarden die van toepassing zijn. Dit toernooi is namelijk alleen bedoeld voor spelers vanaf 24 jaar. Je moet over een account bij Jacks.nl beschikken om mee te kunnen doen. De prijzenpot wordt op een willekeurige manier verdeeld, dus ook met het minst aantal inzetten maak jij kans op een mooie geldprijs. Wel moet je minimaal € 0,50 per ronde inzetten en minstens 20 rondes spelen. Dit doe je op de geselecteerde spellen van provider Pragmatic Play. Dit toernooi duurt nog tot en met 31 juli 12:00 uur en prijzen worden direct uitbetaald en aan je account toegevoegd. Lees goed de voorwaarden door om ongewenste verrassingen te voorkomen.

Pragmatic Play Prijsdrop toernooi inlog

Author: Austin Reed